Antipasti - Forretter Vorspeisen - First courses
1. Penne al Forno |
85,- |
Gratinerede nudler med parmasanost, skinke og hvidløg i flødetomatsauce Gebackene Nudeln mit Parmasankäse und Schinken Ovenbacked noodles with parmasancheese, ham and garlic
|
2. Tortellini al Forno |
85,- |
Gratinerede kødfyldte nudler med parmasanost, skinke og hvidløg Gebackene Nudeln mit Parmasankäse, Schinken und Knoblauch Ovenbacked noodles with parmasancheese, ham and garlic |
3. Cocktail de Gamberi |
95,- |
Rejecocktail Garnelecocktail Shrimpscocktail |
4. Gamberetti all'Aglio |
95,- |
Ovnstegte rejer med hvidløgssmør og parmasanost Gebackene Garnele mit Knoblauchbutter und Parmasankäse Ovenbacked Shrimps with garlicbutter and parmasancheese |
5. Tapas, min. 2 couverter, pr. couvert |
139,- |
Italienske tapasspecialiteter Italian tapas specilities |
6. Carpaccio di Vitello, min. 2 couverter, pr.couvert |
119,- |
Råt tyndskåret marineret oksefilet Roh Rindfilet Row beeffilet |
7. Antipasto Veneziano, min. 2 couverter,pr.couvert |
139,- |
Rejer, tun, calamari og kæmperejer Garnele,, Tintinfisch, Tiefsee Garnele Shrimp, calamari, giantsshrimp
|
- Antipasti - Forretter - Vorspeisen - First courses
- Insalata - Salater - Salate - Salads
- Zuppe - Supper - Suppen - Soups
- Menu Bambino - Børnemenu - Kinder Menu - Children's menu
- Pesce - Fiskeretter - Fisch - Fish
- Carne - Kødretter - Fleischgerichte - Meatdishes
- Pasta - Nudler - Nudlen - Noodles
- Pizze - Pizza
- Formaggio - Ost - Käse - Cheese
- Aperitivi - Aperitif
- Caffé - Kaffe - Kaffee - Coffee
- Gelato Italiano - Italiensk is - Italienisches Eis - Ice cream
- Vini - Vin - Wein - Wine
- Birra & Acqua - Øl & vand - Bier & Limonade - Beer & Soda
- Alcolici - Spirituosa